Brandstoffen

Uit recent onderzoek blijkt dat onze klanten de kwaliteit van de brandstof het allerbelangrijkst vinden. Door onze ervaring weten we dat voor de één kwaliteit iets anders betekent dan voor de ander. Het basisproduct, dat wij leveren voldoet aan alle eisen. Wilt u efficiënter en schoner rijden, dan bieden we onze premium producten aan.

Pieter Werkman uit Kerkenveld: "Die nieuwe motoren vragen om betere brandstof. Het komt allemaal wat preciezer", weet hij" Lees verder>>


 

De brandstoffen van Van Staveren:

  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbaarheid gegarandeerd


Meer informatie?       0800 - 0234 238

Direct brandstoffen bestellen

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Shell FuelSave Diesel Shell GTL Fuel Diesel EN590 HVO Diesel

Shell FuelSave Diesel

Shell FuelSave Diesel is de premium brandstof van Shell. Deze diesel reinigt de motor, bespaart kosten en zorgt voor meer trekkracht.

De reinigende kracht van Shell FuelSave Diesel is onmiskenbaar. Vuilafzettingen op verstuivers van moderne dieselmotoren leiden tot minder efficiënte verbranding, wat resulteert in koppelverlies, hoger brandstofverbruik en hogere CO2 emissie. Bestel Shell FuelSave Diesel bij BOL | van Staveren en merk het verschil. Bespaar tot 3% brandstof.

BOL levert al jaren kwalitatief hoogwaardige diesel, zowel thuisgestort als aan de pomp voor de personenwagens, vrachtwagens en landbouwmachines.

Meer over Shell FuelSave Diesel »

Shell GTL Fuel

Shell GTL staat voor Gas To Liquid. De basisgrondstof van GTL is aardgas of flare gas.

Shell GTL Fuel is de hoogste kwaliteit GTL die er op dit moment verkrijgbaar is in de Nederlandse markt. Dit is gebaseerd op een hoger cetaan-getal, een hoger vlampunt en betere koude-eigenschappen dan andere GTL producten.

BOL | van Staveren levert al jaren kwalitatief hoogwaardige diesel, zowel thuisgestort als aan de pomp voor de personenwagens, vrachtwagens en landbouwmachines.

Meer over Shell GTL Fuel »

Diesel EN590

Traditionele of conventionele diesel wordt gekeurd volgens de EN590 normering. Dit betekent dat deze van voldoende kwaliteit is om gebruikt te worden in dieselmotoren. In geheel Europa is dit de normering waarin staat beschreven waar diesel aan moet voldoen.

Diesel EN590 mag tot 7% biodiesel bevatten. Deze diesel wordt ook wel B7 genoemd. Om aan de bijmengverplichting van de overheid te voldoen wordt er aan de conventionele diesel biodiesel bijgemengd. Biodiesel is een hernieuwbare brandstof, gemaakt uit grondstoffen of afvalstoffen van biologische oorsprong.

Meer over Diesel EN590 »

HVO Diesel

HVO = Hydrotreated Vegetable Oil. BTL = Biomass To Liquid. Deze diesel is een synthetische brandstof, die wordt gemaakt uit biomassa. Hiermee kunnen enorme hoeveelheden CO2 worden bespaard. Om deze brandstof te verkrijgen uit biomassa wordt de biomassa eerst vergast. Dit wordt ook wel Pyrolyse genoemd en in deze fase ontstaat synthetisch gas.

De volgende stap in het proces is het synthese proces. Met behulp van een Fischer-Tropsch-achtige methode wordt wordt het gas omgezet naar vloeistof. Informeer bij BOL | van Staveren naar deze speciale milieuvriendelijke diesel.

Meer over HVO Diesel »

Diesel Pure EN590

Als alternatief voor de standaard Diesel EN590 kunnen wij u diesel leveren welke geen bio-component bevat. Wij leveren dit onder de naam Diesel Pure EN590.

Doordat Diesel Pure EN590 geen bio-component bevat is deze niet alleen schoner maar ook zuiniger, kan langer bewaard worden en kunnen mogelijke problemen voorkomen worden. Uiteraard is elke dieselmotor geschikt voor het gebruik van Diesel Pure EN590.

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit