Shell FuelSave Diesel

De reinigende kracht van Shell FuelSave Diesel is onmiskenbaar. Vuilafzettingen op verstuivers van moderne dieselmotoren leiden tot minder efficiënte verbranding, wat resulteert in koppelverlies, hoger brandstofverbruik en hogere CO2 emissie. Bestel Shell FuelSave Diesel bij BOL | van Staveren en merk het verschil. Bespaar tot 3% brandstof.

Motor efficiëntie dankzij Shell FuelSave Diesel

Met verder ontwikkelde en meer precieze dieselmotortechnieken is het voorkomen van vuilafzettingen op verstuivers van nog groter belang, om zo verlies in efficiëntie te minimaliseren. Dat is waarom de vernieuwde Shell FuelSave Diesel speciaal is samengesteld met de DYNAFLEX Technologie, de nieuwe en exclusieve tweevoudige reinigingstechniek.

Dit zeggen de experts

De vernieuwde Shell FuelSave Diesel voldoet aan de ACEA Worldwide Fuel Charter eisen met betrekking tot minder dan 2% vermogensverlies, gerelateerd aan schonere verstuivers. Shell FuelSave Diesel is ontworpen om de efficiëntie van de motor te verbeteren en geeft meer trekkracht als het echt nodig is.

Pieter Boone uit Swifterbant: "De voordelen wegen zwaarder voor mij!"
Lees het verhaal van Pieter >>

Alex Holtrop uit Rinsumageest: "Je hebt direct veel meer vermogen!"
Hij bespaart 10 liter per tank >>

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

De voordelen van Shell FuelSave Diesel:

  • Nieuwe tweevoudige reinigingstechniek voorkomt vuilafzetting
  • Beschermend dankzij anti-corrosie toevoeging
  • Verbeterde oxidatiestabiliteit en stabielere brandstof in aanwezigheid van biocomponenten
  • Minder schuimvorming


Meer informatie?       0800 - 0234 238

Direct brandstoffen bestellen

Bekijk ook

Shell GTL Fuel HVO Diesel

Shell GTL Fuel

Shell GTL staat voor Gas To Liquid. De basisgrondstof van GTL is aardgas of flare gas.

Shell GTL Fuel is de hoogste kwaliteit GTL die er op dit moment verkrijgbaar is in de Nederlandse markt. Dit is gebaseerd op een hoger cetaan-getal, een hoger vlampunt en betere koude-eigenschappen dan andere GTL producten.

BOL | van Staveren levert al jaren kwalitatief hoogwaardige diesel, zowel thuisgestort als aan de pomp voor de personenwagens, vrachtwagens en landbouwmachines.

Meer over Shell GTL Fuel »

HVO Diesel

HVO = Hydrotreated Vegetable Oil. Deze diesel is een synthetische brandstof, die wordt gemaakt uit biomassa. Hiermee kunnen enorme hoeveelheden CO2 worden bespaard. Om deze brandstof te verkrijgen uit biomassa wordt de biomassa eerst vergast. Dit wordt ook wel Pyrolyse genoemd en in deze fase ontstaat synthetisch gas.

De volgende stap in het proces is het synthese proces. Met behulp van een Fischer-Tropsch-achtige methode wordt wordt het gas omgezet naar vloeistof. Informeer bij BOL | van Staveren naar deze speciale milieuvriendelijke diesel.

Meer over HVO Diesel »