Gastank installaties

De propaantank ( in CE keur ) bieden wij u in koop aan. De grootte van de tank zal in overleg met u worden vastgesteld. De minimale tankgrootte zal 5m3 zijn. Voor uw specifieke vraag kunnen wij u altijd een maatwerkoplossing aanbieden.

Mobiele oplossingen

BOL | van Staveren introduceert een vergunde propaantank met propaanpomp en een aflevereiland. Dit stelt gebruikers in staat om binnen de daarvoor geldende regelgeving een mobiele ADR propaantank meerdere keren te kunnen bijvullen zonder de gasleverancier te laten komen. Hierdoor wordt niet alleen tijd bespaard, maar vanwege bulkleveringen liggen de afleverkosten ook beduidend lager.

Innovatief

Het innovatieve aspect aan deze tank zit hem in het feit dat de pomp onder de tank is geplaatst. Het grote voordeel ten opzichte van plaatsing op het aflevereiland is dat er minimale verdamping van gas plaatsvindt in de transportfase door de slang. Deze methode is niet alleen veiliger, maar ook goedkoper, omdat het gas in de tank optimaal benut wordt.

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Tankinhoud meetsysteem

De voordelen van een tank inhoud meetsysteem:

  • Detectie brandstofniveau in de tank
  • 4-cijferige pincode
  • Beveiliging voorkomt brandstofdiefstal

 

Meer informatie?       0800 - 0234 238

Informatieaanvraag tankinstallaties