Installatie, service & storingen

Om de kwaliteit van uw installatie(s) te waarborgen, is regelmatig onderhoud nodig. BG Techniek helpt u zeker te stellen dat dit tijdig gebeurt.

U kunt bij ons terecht voor de levering van zowel dieseltank- en propaangasinstallaties als heaters en IBC’s (mobiele tanks). We plaatsen de installatie en leggen het leidingwerk aan. Verder zorgen we dat alle randvoorwaarden op orde zijn. Op een oneffen ondergrond plaatsen we betonplaten, zodat de tank stabiel en waterpas staat. Zijn er vangrails nodig als aanrijbeveiliging, beugels voor een brandblusser of een elektronisch slot tegen diefstal van brandstof? U krijgt alles gebruiksklaar opgeleverd.    

Storingen

Afhankelijk van hoe intensief u een installatie gebruikt, kunnen zich na verloop van tijd storingen voordoen. Veelvoorkomende problemen bij dieseltankinstallaties zijn lekkages, dichte filters en bezinksel in de tank. Ondanks een lekkage blijft de installatie meestal werken, maar de kosten van brandstofverlies lopen snel op. Dat laatste geldt ook voor propaangasinstallaties en daar komt nog het risico op brand bovenop. Bij propaangaskachels veroorzaakt roestvorming nogal eens dat klepjes gaan vastzitten of regelaars haperen. De meeste kachels zijn uitgerust met een veiligheidsstop: zodra één onderdeel niet werkt, houdt het hele apparaat ermee op.

Altijd bereikbaar

Bij storingen en in noodsituaties kunt u ieder moment van de dag een beroep op ons doen. Onze telefooncentrale is 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen via 0800-0234 238. Bij urgente problemen komt een van onze monteurs zo snel mogelijk naar u toe.

Onderhoudsabonnement

Veel storingen zijn te voorkomen door uw installaties periodiek te laten onderhouden. Zo verlengt u hun levensduur, verkleint u het risico op hoge reparatiekosten en – nog belangrijker – stelt u de continuïteit van uw bedrijf veilig. Wilt u meer weten over een onderhoudsabonnement bij BG Techniek? Maak dan een afspraak voor advies en een offerte.

BG Techniek BV
De Noord 57
8251 GM Dronten
Tel: 088 321 1300

www.bg-techniek.nl
mail@bg-techniek.nl

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit