Bestellingen afhalen

Bestellingen afhalen

Met het oog op de toename van het aantal Covid-19 besmettingen willen we als BOL | van Staveren zo veel mogelijk de risico’s van besmetting beperken. Een aantal collega’s werken vanuit huis om op kantoor voldoende ruimte te creëren, zodat iedereen kan werken volgens de meest recente voorschriften van het RIVM.
We hebben het zo georganiseerd dat alle processen goed en veilig door kunnen gaan en het geen invloed heeft op de service die u van ons gewend bent.

Wanneer u zélf producten wilt afhalen op ons depot aan de Noord 57 in Dronten, dan is dat nog steeds mogelijk. Wel verzoeken wij u om vóóraf telefonisch of per mail de bestelling door te geven zodat we uw bestelling alvast klaar kunnen zetten.

Dit kan via 0800-0234 238 of mail naar: bestellen@bolvanstaveren.nl

Bij aankomst graag melden bij de afhaalbalie aan de achterzijde van het kantoor waar u de documenten en uw bestelling ontvangt. U kunt uw bestelling afhalen tussen 07.30 en 17:00 uur. Daarnaast is er natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid dat wij uw bestelling op route gratis bezorgen met onze besteldienst! Onze chauffeurs zijn geïnstrueerd om de RIVM richtlijnen te volgen.

Door het op deze wijze te optimaliseren, verminderen we de risico’s voor onze medewerkers en voor u als klant én u bent weer snel op pad! Wij hopen op uw begrip en medewerking.