Digitale nieuwsbrief BOL | van Staveren - maart

Digitale nieuwsbrief BOL | van Staveren - maart

Synthetische diesel (GTL / HVO) met het oog op de toekomst
Innovatieve synthetische diesel voor een beter milieu en minder onderhoud van uw wagenpark.
Het inzetten van synthetische diesel voor uw wagenpark kan bijzonder goed uitpakken. Deze alternatieve brandstof verbrandt schoner dan conventionele diesel uit aardolie. Daardoor produceert het minder uitstoot en zichtbare zwarte rook. GTL / HVO zijn eenvoudig toe te passen in een bestaand wagenpark van nieuwe en oudere zware dieselmotoren.

Meer weten of wilt u een synthetische diesel bestellen? Raadpleeg deze pagina op onze website.Eurol smeermiddelen 

Met trots kunnen we mededelen dat BOL | van Staveren haar assortiment heeft uitgebreid met Eurol Smeermiddelen. Dankzij deze samenwerking voorzien we de automotive sector van hoge kwaliteit smeermiddelen. Ook voor de agrisector komen er in de loop van het jaar nieuwe producten in ons assortiment.

De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij Eurol centraal. De kwaliteit van de producten wordt niet alleen gewaarborgd door toegewijde vakmensen, maar ook door hoogwaardige kwaliteitssystemen. Eurol is toonaangevend op het gebied van ‘World Class Manufacturing’ en is ISO 9001, ISO 14001 en ISO 21469 gecertificeerd.

Meer over Eurol SmeermiddelenEen nieuw type Cim-Tek brandstoffilter dat beter omgaat met diesel met BIO component

Diesel met BIO component laat zich in koude periodes slechter filteren. Door het toenemende % BIO component, raken de huidige filters sneller verdicht. De nieuwe Cim-Tek filters zijn speciaal ontworpen om dit probleem tegen te gaan. In eerste instantie voor bio-brandstoffen, echter ook compatibel met benzine, diesel, ultralaagzwavelige diesel (ULSD) en ethanolmengsels tot 15%.

Het Hydroglass-filter verwijdert veel voorkomende verontreinigingen zoals vuil, stof en roest en absorbeert eventueel aanwezig water in uw brandstof en laat brandstof bijzonder goed door het filter stromen.

Dit filter past u toe bij brandstoftanks en brandstofpompen. U kunt het gebruiken met benzine, diesel, biodiesel tot B100, diesel met ultralaag zwavelgehalte (ULSD) en ethanolmengsels tot 15%.

Meer weten? Bel ons op 0800 - 0234 238Uw tankinstallatie vervangen

Een eigen tankinstallatie kent vele voordelen. BOL | van Staveren verzorgt iedere gewenste tankinstallatie, zowel de levering als de installatie, iedere gewenste inhoud, boven- of ondergronds en volgens alle wettelijke regelgeving (denk aan KIWA). In samenwerking met BG Techniek is uw installatie altijd KIWA gecertificeerd!

- Brandstoftanks
- Gastanks
- Mobiele tanks
- Installatiewerk

Informatie aanvragen tankinstallaties
TROTSE SPONSOR VAN DE TULPENROUTE 2020

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit