Feestelijke start BOL | van Staveren

Feestelijke start BOL | van Staveren

Vanmorgen tijdens het nieuwjaarsontbijt vierden alle collega’s bij BOL | van Staveren het begin van de nieuwe samenwerking. Een nieuwe start, voor iedereen. Directeur Jan Sipke Hulzinga heette iedereen welkom. In zijn presentatie stond hij met name stil bij de ontwikkelingen de afgelopen maanden. Samen hebben we ontzettend veel werk verzet om nu met z’n allen te kunnen beginnen.

‘Samen werken’ is de rode draad bij BOL | van Staveren. Hulzinga: “Een nieuw begin? In vele opzichten wel, maar bedenk daarbij dat we samen ruim 135 jaar ervaring hebben. En dat is uniek! Met de kennis en omvang die we nu samen hebben, zijn we in Noord- en Midden-Nederland een belangrijke leverancier in brandstoffen, gas en smeermiddelen.”

Hulzinga legt uit wat de propositie is van het bedrijf: “Het merk BOL | van Staveren staat voor twee familiebedrijven die zijn samengegaan. Dat zie je ook terug in het nieuwe logo. We zijn ambitieus en willen blijven groeien. Door slimme logistiek zijn onze chauffeurs de perfecte afstemming tussen ons aanbod en de vraag van de klant. Samen willen we voor de klant het beste resultaat behalen, dat voordeel moet hij duidelijk merken. Tot slot vind ik het belangrijk dat de klant bij ons terecht kan voor onze technische kennis van de producten die we graag met hen delen.”