Groothandelsbedrijven BOL en van Staveren samen verder

Groothandelsbedrijven BOL en van Staveren samen verder

Vanaf 1 januari 2019 gaan de groothandelsbedrijven van BOL en van Staveren samenwerken. De samenwerking krijgt gestalte in het nieuw op te richten bedrijf: BOL | van Staveren B.V., waarin BOL en van Staveren ieder voor de helft participeren.

Bij van Staveren gaan we ons volledig richten op de retail. Dit bestaat uit de tankstations Shell, Tank S, Esso, winkels op de bemande locaties, de Blue Carwash wasstraten en onze tankkaart: de van Staveren Business Card.

De directeur van groothandelscombinatie BOL | van Staveren wordt Jan Sipke Hulzinga, een bekende naam in Flevoland en de brandstofwereld. Hulzinga: "De samenwerking is een logisch gevolg van de marktontwikkeling. Met schaalgrootte en kennis in combinatie met de ondersteuning van A-merken leggen we de basis voor een sterke toekomst."

Samen 135 jaar ervaring

Er is een duidelijke match. Beide groothandelsbedrijven die samengaan, komen voort uit familiebedrijven. Er is een gezamenlijke trouwe klantenkring. "We rijden straks met dezelfde tankauto naar een klant én zijn buurman in één rit. Dat voordeel gaat de klant ook merken", zegt Hulzinga. In het nieuwe bedrijf wordt 135 jaar ervaring samengevoegd. "Dat is nog eens een uniek begin", vindt Hulzinga. "Die ervaring gaat gebruikt worden om de klant verder te helpen met de beste brandstof en smeermiddelen. Nu en vooral in de toekomst, want die zit voor hen vol veranderingen en vernieuwingen. Wij willen de kennispartner zijn in de energietransitie voor onze klanten." BOL | van Staveren richt zich op verdere groei in Noord- en Midden-Nederland.

Het bedrijf zal zich in eerste instantie vestigen aan De Noord 57 in Dronten. De medewerkers (zoals de vertegenwoordigers, chauffeurs en planner) verhuizen mee naar het nieuwe bedrijf. Voor nadere informatie kunt u altijd contact  met ons opnemen.

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit