Koploperproject en energietransitie

Koploperproject en energietransitie

Duurzaamheid draait om het maken van bewuste keuzes, met respect voor mens en milieu. BOL | van Staveren heeft de ambitie om een koploper te zijn in de distributie en omschakeling naar duurzame brandstoffen en energiedragers.

Vanuit onze ambitie is het logisch dat we ons actief hebben aangesloten op het zogeheten Koploperproject. Het Koploperproject richt zich op een duurzame versterking van de (regionale) economie, door vooruitstrevende mkb-ondernemers en andere organisaties de kennis, de tools en het netwerk te bieden om duurzaam te innoveren en beter in te spelen op de transitie naar een klimaatneutrale, circulaire en inclusieve economie.

Wij komen heel graag met u in gesprek om te horen wat er bij u speelt en hoe we samen met u een pad kunnen uitstippelen naar een duurzame toekomst.

BOL | van Staveren levert van oudsher fossiele, biologische en synthetische brandstoffen maar we investeren volop in duurzame alternatieven. In de agrarische sector zien wij een groei in waterstof en elektrificatie toepassingen. Denk aan elektrische- en waterstof heftrucks en tractoren. Voorlopig zijn deze waterstof oplossingen in aanschafwaarde nog duurder dan de traditionele voertuigen op diesel. Maar we kunnen er niet meer omheen, de inzet van alternatieve energie groeit hard! Ook liggen gebruikskosten nu veelal op een lager niveau. Om uw partner te zijn en blijven breiden we ons duurzame assortiment producten uit en investeren we in kennis en pilotprojecten in de energietransitie.

Graag gaan we samen met u op weg naar een duurzame toekomst. Bent u al bezig met andere vormen van energie of heeft u vragen over de mogelijkheden in andere soorten brandstof dan helpen we u graag bij het zoeken naar het juiste product of oplossing voor uw machines. Want ook nu al is er veel mogelijk. BOL | van Staveren wil voorop lopen en samen met u concrete stappen maken naar duurzaam ondernemen. Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers om te bespreken wat nu of in de toekomst mogelijk is.

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit