Verhuizing en naamswijziging

Verhuizing en naamswijziging

Van een vroegere olieboer verschuiven we naar een duurzame energieleverancier. Wij zetten in op het beschikbaar maken van schone mobiliteit zoals groene waterstof en adviseren hierover als kennispartner. 

Waar duurzaamheid een grote rol speelt in ons productportfolio en dienstverlening, geldt dat ook voor onze bedrijfsvoering. Met ons nieuwe duurzame bedrijfspand zetten we hierin een grote stap.                                  


Verhuizing                                                        

Per 8 mei zetten wij onze werkzaamheden voort op industrieterrein De Munt in Emmeloord. Een duurzaam bedrijfspand met aangekoppelde opslag en toekomstperspectief voor onze onderneming. Smeermiddelen of andere artikelen die je wellicht bij ons kwam afhalen in Dronten, bezorgen wij wanneer gewenst bij jou op locatie. Uiteraard kun je deze ook bij ons afhalen aan Franc 64 in Emmeloord.

Vooruitlopend op het kantoor, is ons smeermiddelen magazijn en de opslag van gasflessen reeds verhuisd. Vanaf heden kun je deze artikelen afhalen aan Franc 64 in Emmeloord. 


Familiebedrijf Van Staveren

Sinds 1 januari 2019 werken de bedrijven BOL en Van Staveren succesvol samen. Jitha van Staveren, aandeelhouder vanuit Van Staveren, heeft de ambitie om naast haar netwerk van tankstations, winkels en waslocaties ook de groothandelsactiviteiten door de energietransitie te leiden. Deze ambitie ligt voor de aandeelhouder vanuit BOL bij hun tankstation netwerk. Vanaf 1 januari 2023 zijn daarom de groothandelsactiviteiten volledig in handen van familiebedrijf Van Staveren.


Naamswijziging

In de komende periode wijzigt onze bedrijfsnaam naar Van Staveren ‘geeft energie.’ Samen met onze collega’s, leveranciers en jij als klant, blijven wij bouwen aan een duurzame toekomst en geven wij jouw onderneming graag de energie om te blijven bewegen. Voor jou als gewaardeerde klant verandert er feitelijk niets. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op! 

 

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit