Installatietechniek

BG Techniek BV is een expert op het gebied van tankinstallaties. BG Techniek zorgt voor de aanleg, het onderhoud en de periodieke keuring van de tankinstallaties geleverd door BOL | van Staveren.

BG Techniek BV fabriceert, installeert en onderhoudt tankinstallaties bij bedrijven. Wilt u een eigen opslagtank? Dat kan! Wij bespreken met u de mogelijkheden. Moet de tankinstallatie bovengronds of ondergronds? Welke capaciteit moet de tank hebben? Allemaal vragen die essentieel zijn voor de juiste tankinstallatie.

KIWA pecialist

BG Techniek is gespecialiseerd in brandstof- en gastanks. Met een eigen werkplaats, ervaren monteurs en uiteraard volledig gecertificeerd volgens NMI, KIWA en Energie Consult. Zij zijn uw partner voor het keuren van uw brandstoftanks, IBC’s (mobiele tanks), propaantanks en kachels. Het aanleggen van uw volledige propaaninstallatie plus bijbehorend gasdichtheidsverklaring behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Neem direct contact op

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

De voordelen van BG Techniek:

  • Specialisten voor aanleg, onderhoud en keuring van tankinstallaties
  • Eigen monteurs en werkplaats volgens NMI en KIWA


Meer informatie?       0800 - 0234 238