Klanten kiezen voor SuperGaz

"scherpe prijsstelling"

Gastank installaties.jpg

Klanten kiezen voor BOL | van Staveren. De prijs is belangrijk, maar de klanten hechten ook veel waarde aan de service. Meedenken hoe we samen de oplossing vinden, daar gaat het om.

Pluimveehouder Hein Simmes

Pluimveebedrijf Mts. Simmes uit Dronten heeft 7 tot 8 keer per jaar 30.000 kuikens in de schuur. De kuikens hebben behoefte aan een constante temperatuur. Dit is gewaarborgd door de propaangasinstallatie.  "SuperGaz hanteert een scherpe prijsstelling en is aantoonbaar goedkoper. Door de inhoudsmeting in de tank in combinatie met telemetrie zijn wij gegarandeerd van een constante temperatuur in de schuur. Een vereiste in ons vakgebied! De goede service en de vrijheid desgewenst per dag van leverancier te kunnen wisselen, geeft ons de optimale klantbeleving!" vertelt Hein Simmes.

Akkerbouwer Tim Koetsenruijter

Voor het drogen van plantuien maakt Mts. Koetsenruijter, een akkerbouwbedrijf uit Espel, gebruik van verwarmingsinstallaties gestookt op propaangas van SuperGaz. "Wij hebben gekozen voor SuperGaz vanwege de vrijheid die ons wordt geboden om zelf te kunnen kiezen voor een leverancier van propaangas. Er is nu geen sprake meer van een gedwongen afname, zoals bij een huurtank gangbaar is, omreden dat de tank door ons is aangekocht. SuperGaz houdt ons dagelijks op de hoogte van de propaanprijzen, dat toont aan dat zij transparant werken. Deze transparantie in combinatie met de goede service maakt SuperGaz een prettige partner in de levering van propaan!" vertelt Tim Koetsenruijter.

De voordelen van SuperGaz

  • Scherpe prijzen
  • Dagelijks actuele propaanprijs
  • Snelle levering


Meer informatie?       0800 - 0234 238

Propaan bestellen