Propaanflessen & heftrucktanks

Propaan in flessen wordt bijvoorbeeld gebruikt in thermische onkruidverdelging, branden van bitumen en het krimpen van folie. BOL | van Staveren levert propaan naast bulk ook in flessen op locatie bij bedrijven. Afhalen is uiteraard ook mogelijk bij ons aan de Noord 57 in Dronten.

Ons aanbod varieert in heftrucktanks en propaanflessen met een vulgewicht van 5 kg, 10,5 kg, 14 kg, 18 kg en 33 kg.

Heftruck afvulinstallatie

Verbruikt u grote hoeveelheden propaan? Dan is een eigen LPG afvulinstallatie voor heftrucks wellicht een betere oplossing. Wij bieden u deze te huur of in koop aan en uiteraard zijn wij verantwoordelijk voor de keuringen en het onderhoud. Deze uiterst moderne installatie zorgt ervoor dat u de heftrucktanks op locatie comfortabel, snel en veilig kunt vullen. Voor een dergelijke installatie is een milieuvergunning vereist.

Dit zeggen de experts

Propaan is een vloeibaar gemaakt petroleumgas ook wel bekend als koolwaterstofgas. Butaan en propaan zitten qua samenstelling dicht bij elkaar. De chemische samenstelling van propaangas is C3H8 en van butaan is het C4H10. Groot verschil tussen de twee gassen is, dat propaan een lager kookpunt heeft. Hierdoor wordt het op een lagere temperatuur nog omgezet van vloeistof naar gas.

Propaanflessen bij BOL | van Staveren:

  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering

 

Meer informatie? 0800 - 0234 238

Propaanflessen bestellen

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Propaanflessen bestellen

Afleveradres & Factuuradres