Propaanoplossingen

Propaan voor industriële, agrarische of recreatieve toepassingen

Gascentrum Noord Nederland is onderdeel van BOL | van Staveren. Gascentrum Noord Nederland biedt efficiënte oplossingen voor het energiebeheer. Gascentrum Noord Nederland beschikt over veel verkooppunten voor propaangas in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en de Waddeneilanden.

Recreatie

Meer over Recreatie

Agrarisch

Meer over Agrarisch

Industrie

Meer over Industrie

Mobiele opslagtanks

Meer over Mobiele opslagtanks

Gasflesopslag

Meer over Gasflesopslag

Propaan vulstation

Meer over Propaan vulstation

Kwaliteit en veiligheid

Door de betrouwbare en continue beschikbaarheid van gassen, bieden we de mogelijkheid om snel in te springen op onvoorziene wijzigingen in uw energiebehoefte. Een consistente, hoge kwaliteit van gassenleveringen staat hierbij centraal.

Gascentrum Noord Nederland voldoet aan de Europese richtlijn Besluit risico’s zware ongevallen 2015 (BRZO). Het doel van het BRZO is het voorkomen en beheersen van zware ongevallen met gevaarlijke stoffen. De richtlijn verplicht BRZO bedrijven om de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en consequent op te volgen.

Wij leveren o.a. aan:

  • Industrie
  • Agrarische bedrijven
  • Recreatieparken
  • Horeca

Gasvulstation

Het gasvulstation is ingericht voor uitsluitend bijvullen van propaangas. De teruggenomen industriële gascilinders worden bijvoorbeeld elektronisch gecontroleerd zodat uw voorraad actueel en waarheidsgetrouw staat geregistreerd. Het grote voordeel van propaangas is dat u tijdens de winterperiode geen bevriezingsproblemen krijgt met uw gas. Daarnaast komt bij de verbranding van propaangas in vergelijking met LPG minder vocht vrij wat een positieve invloed heeft op de levensduur van uw gasapparatuur.

(Bij)vullen van gasflessen

Voor het vullen of bijvullen van uw gasflessen kunt u tijdens openingstijden zonder afspraak langs komen. Binnen enkele minuten wordt uw gasfles door één van onze medewerkers afgevuld. Vraag naar ons Gasflessen opslagsystemen

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen u alles vertellen over onze brandstoffen

0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Propaan bestellen

In 3 stappen propaan bestellen
snel en eenvoudig!

1. Vul het formulier in
2. Ontvang uw persoonlijke offerte
3. Uw propaan morgen in huis
(Bij bestelling voor 16:00 uur)

Direct propaan bestellen


De voordelen van Gascentrum Noord Nederland

  • Betrouwbare en continue beschikbaarheid van gassen
  • Direct uit voorraad levering
  • Gasflessen vulstation​

Meer informatie? 0566 - 62 58 00

www.gascentrumnoordnederland.nl
info@gascentrumnoordnederland.nl
Stationsweg 9
9001 EJ Grou

 

 

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit