SuperGaz

Ons merk SuperGaz staat voor transparante prijsvorming van propaan op basis van de notering op de dag van levering. De stortingsgrootte is uiteindelijk bepalend voor de dagprijs.

We houden de kosten laag waardoor we u een extra scherpe propaanprijs kunnen bieden. De propaantank bieden wij in koop aan. Dit geeft maximale vrijheid in uw keuze voor een propaanleverancier. Bij BOL | van Staveren bent u dus verder niet gebonden aan een huurovereenkomst of andere verplichtingen.

Transparant, flexibel en voordelig in propaan!

In de agrarische sector wordt propaan toegepast, omdat het zowel ecologische als economische voordelen biedt. Het afnemen van propaan bij SuperGaz biedt meerdere voordelen, altijd actuele prijs, niet gebonden bent aan een huurovereenkomst of andere verplichtingen. SuperGaz biedt tegen een aantrekkelijke prijs een propaantank.

Mobiele oplossingen

Wij introduceerde met SuperGaz onlangs een vergunde propaantank met propaanpomp en een aflevereiland. Dit stelt gebruiker in staat om binnen de daarvoor geldende regelgeving een mobiele ADR propaantank meerdere keren te kunnen bijvullen zonder de gasleverancier te laten komen. Hierdoor wordt niet alleen tijd bespaard, maar vanwege bulkleveringen liggen de afleverkosten ook beduidend lager!

Dit zeggen de experts

Propaangas wordt gewonnen uit aardolie en aardgas. De stookwaarde van propaangas is drie keer zo hoog als dat van aardgas. Het gas verdampt al bij temperaturen boven -42º C.  Propaangas wordt vooral gebruikt voor verwarmingsdoeleinden.

De voordelen van SuperGaz:

  • Scherpe prijzen
  • Maximale vrijheid in uw keuze voor een propaanleverancier
  • Dagelijks actuele propaanprijs
  • Snelle levering

 

Meer informatie?       0800 - 0234 238

Direct bestellen

Klanten aan het woord

Pluimveehouder Hein Simmes: “SuperGaz hanteert een scherpe prijsstelling en is aantoonbaar goedkoper”
Hein over zijn keuze >>

Akkerbouwer Tim Koetsenruijter: “Onze verwarmingsinstallaties stoken we op propaangas van SuperGaz."
Lees  waarom Tim voor SuperGaz kiest >>

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit