Smeermiddelen

Hoogwaardige smeermiddelen ● Optimale prestaties ● Kostenbesparing

Shutterstock 1228112212

Productiviteit verhogen door een effectieve smeermiddelen

Smeermiddelen zijn belangrijk om slijtage op onderdelen zoveel mogelijk te beperken. Naast de antislijtage eigenschappen is ook het reinigend vermogen van een smeermiddel belangrijk. De combinatie van het juiste smeermiddel bij de juiste toepassing zorgt voor optimale prestaties en minimale slijtage.

Welk smeermiddel kan ik het beste toepassen?

De keuze voor de juiste smeermiddelen is ontzettend belangrijk. Bij BOL | van Staveren kiezen we alleen voor uitstekende kwaliteit. Het juiste smeermiddel kan u aanzienlijke kostenbesparingen opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren. De levensduur van uw voertuig wordt met de inzet van de juiste middelen verlengd en de uitvaltijd wordt gereduceerd.

Benieuwd naar de actuele prijzen?
0800 - 0234 238


Effectieve smeermiddelen bestellen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Direct naar het bestelformulier

Direct smeermiddelen bestellen

Welke verschillende soorten smeermiddelen zijn er?

Smeerolie is er in veel verschillende soorten. Het ideale product is afhankelijk van het toepassingsgebied. Voor het onderhoud van een auto zijn er andere olie smeermiddelen nodig dan voor een trekker, shovel, vrachtwagen of andere industriële toepassing. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in advies op het gebied van smeermiddelen. We helpen u graag de juiste keuze te maken en de juiste smeermiddelen te bestellen.

Welke smeermiddelen kunt u bij ons bestellen?

Naast het toepassingsgebied kan ook het merk smeermiddel van belang zijn. Wij zijn distributeur van de merken Shell en Eurol. Deze merken behoren tot de grootste producenten van smeermiddelen ter wereld. Ze staan voor een breed viscositeitbereik, hoog beschermingsniveau, brandstofbesparing en een soepel rijgedrag. BOL | van Staveren en staat voor zeer hoogwaardige kwaliteit.

Onze merken

Prestatiegerichte smeermiddelen

Onze smeerolie sluiten aan bij de wensen en eisen van de huidig toegepaste technieken. De omstandigheden worden steeds zwaarder. Er wordt meer van machines en motoren gevraagd. Ook wordt de factor milieu steeds belangrijker. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet zodat we u het juiste advies kunnen geven.

Op zoek naar deze of een van de andere smeermiddelen?

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment, of wilt u direct smeermiddelen bestellen? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.
Zij kunnen u alles vertellen over onze smeermiddelen

0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit