Smeermiddelen

"Expertise, ervaring en betrouwbaarheid"

Smeermiddelen header.jpg

De smeermiddelen die verkrijgbaar zijn bij BOL | van Staveren, zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit; uitstekend presterend, groot reinigend vermogen en goede antislijtage eigenschappen. Het ruime assortiment is onderverdeeld in vier merken: Shell, Mobil, Wolf en Firol.

Onze merken presteren

Shell en Mobil behoren tot de grootste producenten van smeermiddelen ter wereld. Shell en Mobil staan voor een breed viscositeitbereik, hoog beschermingsniveau, brandstofbesparing en een soepel rijgedrag. Firol is het private label van BOL | van Staveren en staat voor zeer hoogwaardige kwaliteit tegen een gunstig tarief. De smeermiddelen van BOL | van Staveren sluiten aan bij de wensen en eisen van de huidige techniek van de moderne auto/motor/machine. Beter presterende olie en milieuvriendelijker dan voorheen. De hightech motorolie moet blijven presteren onder steeds zwaardere omstandigheden.

Productiviteit verhogen door effectieve smering

In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is: de producten en diensten van BOL | van Staveren zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen. Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

De voordelen van smeermiddelen van BOL | van Staveren:

  • A-merken: uitstekende kwaliteit
  • Breed assortiment
  • Voldoen aan alle eisen van de moderne motor/machine
  • Presteren onder alle omstandigheden


Meer informatie?       0800 - 0234 238

Direct smeermiddelen bestellen
Shell Mobil Wolf Firol

Shell

Met Shell smeermiddelen kiest u voor pure kwaliteit. In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is: de smeermiddelen van Shell zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen.

Ontdek hoe het juiste smeermiddel aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door te helpen het rendement van materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Mobil

Al voordat de eerste auto met benzinemotor op straat verscheen houdt Mobil™ mensen en machines in beweging. Vanaf de eerste vlucht van de gebroeders Wright tot de lancering van het ruimtestation, vanaf de eerste automobielen tot de nieuwste Grand Prix racewagens hebben miljoenen auto’s dankzij Mobil oliën continu optimaal kunnen presteren.

Wolf

Moderne krachtige motoren hebben een nieuwe generatie smeermiddelen nodig die de kwaliteit van deze motoren kunnen behouden. Om dit effect te kunnen bereiken, introduceert Wolf een eigen technologie met maar liefst 20 actieve ingrediënten die samen een uniek MultiFactor Oil Serum-complex vormen. Dit serum is speciaal samengesteld om oxidatie te verminderen en motoren langer in goede staat te houden.

Firol

Firol is de smeerolielijn van BOL | van Staveren en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten voor een goede prijs. Omdat BOL | van Staveren grip heeft op het product, heeft het dus ook grip op de kwaliteit.

Firol smeerolie wordt continu aan de meest actuele specificaties getest en kan gebruikt worden voor alle toepassingen: industrie, landbouw, personenauto’s, vrachtauto’s en de recreatieve sector. Daarom is Firol verkrijgbaar in alle soorten verpakkingen, van 1 liter t/m bulk.