Eurol smeermiddelen

40 jaar kwaliteit in smeermiddelen

Eurol is al ruim 40 jaar de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Het merk is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

Full-service

Vanuit een full-service benadering biedt Eurol een compleet programma met smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Daarmee bedienen we uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.

Kwaliteit in ons DNA

Onze producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar rally, FIA WTCR, offroad rally’s en dragracing. Maar we doen meer. Het ‘Eurol House of Excellence’-kwaliteitsprogramma draagt bij aan de continue ontwikkeling van onze mensen en de processen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij alle medewerkers van Eurol centraal: met passie zetten we ons in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven.

BOL van Staveren - Eurol smeermiddelen

De voordelen van Eurol:

  • Breed productassortiment
  • Premium kwaliteit voor een goede prijs
  • Eurol producten dragen de goedkeuring van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten
  • Uitgebreide service
  • Bewezen kwaliteit dankzij ondersteuning in de rallysport, waaronder de Dakar Rally, FIA WTCR, offroad rally’s en dragracing


Meer informatie?       0800 - 0234 238

Direct smeermiddelen bestellen

Dit zeggen de experts in smeermiddelen

De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij Eurol centraal. De kwaliteit van de producten wordt niet alleen gewaarborgd door toegewijde vakmensen, maar ook door hoogwaardige kwaliteitssystemen. Eurol is toonaangevend op het gebied van ‘World Class Manufacturing’ en is ISO 9001, ISO 14001 en ISO 21469 gecertificeerd.

Welke olie heb ik nodig?

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl