Eurol smeermiddelen

Uw Leverancier van Eurol Smeermiddelen

40 jaar kwaliteit in smeermiddelen

Eurol is al ruim 40 jaar de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Het merk is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

Full-service

Vanuit een full-service benadering biedt Eurol een compleet programma met smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Daarmee bedienen we uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.

Kwaliteit in ons DNA

Onze producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar rally, FIA WTCR, offroad rally’s en dragracing. Maar we doen meer. Het ‘Eurol House of Excellence’-kwaliteitsprogramma draagt bij aan de continue ontwikkeling van onze mensen en de processen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij alle medewerkers van Eurol centraal: met passie zetten we ons in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven.

Benieuwd naar onze actieprijzen?
0800 - 0234 238


Meer informatie over Eurol smeermiddelen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Direct naar het bestelformulier

Direct smeermiddelen bestellen

Dit zeggen de experts

De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij de olie van Eurol centraal. De kwaliteit van de producten wordt niet alleen gewaarborgd door toegewijde vakmensen, maar ook door hoogwaardige kwaliteitssystemen. Eurol is toonaangevend op het gebied van ‘World Class Manufacturing’ en is ISO 9001ISO 14001 en ISO 21469 gecertificeerd.

Deze Eurol smeermiddelen lopen gesmeerd

Syntence 5W30
Meer details »

Hykrol VHLP ISO 46
Meer details »

Fluence DXS 5W-30
Meer details »

Eurol Hykrol JD 68
Meer details »

Uw Leverancier van Eurol Smeermiddelen

Op zoek naar deze of een van de andere smeermiddelen?

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.
Zij kunnen u alles vertellen over onze smeermiddelen

0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Eurol Lubricants

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit