Eurol Hykrol JD 68

De Hykrol UTTO serie is speciaal ontwikkeld voor transmissies, vloeistofkoppelingen, stuurbekrachtiging, hydraulische systemen en koppelomvormers in bulldozers, tractoren en andere agrarische voertuigen.  Het heeft toegespitste wrijvingskarakteristieken en is daarvoor uitstekend geschikt voor 'natte rem'-systemen waarmee zogeheten 'stick-slip' wordt voorkomen. Het heeft een hoge viscositeitindex, een sterke smeerfilm en goede EP- en antislijtage eigenschappen. De olie beschermt tegen corrosie, oxidatie en schuimvorming.

Merk: Eurol

Benieuwd naar onze actieprijzen?
0800 - 0234 238


60% korting op ons Eurol assortiment
Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Direct naar het bestelformulier

Direct smeermiddelen bestellen

Uw Leverancier van Eurol Smeermiddelen

Eurol al 40 jaar kwaliteit in smeermiddelen

Onze producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar rally, FIA WTCR, offroad rally’s en dragracing. Maar we doen meer. Het ‘Eurol House of Excellence’-kwaliteitsprogramma draagt bij aan de continue ontwikkeling van onze mensen en de processen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij alle medewerkers van Eurol centraal: met passie zetten we ons in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven. Bent u op zoek naar agrarische smeermiddelen van Eurol? Dan bent u bij Bol van Staveren aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij een groot aanbod Eurol smeermiddelen voor de agrarische sector. We leveren diverse soorten smeermiddelen om de motor, hydrauliek en aandrijving van uw tractor, landbouwmachine of andere toepassing te smeren. Van universele STOU en UTTO- oliën, tot aan diverse motor, transmissie en hydraulische oliën met brandstof besparende eigenschappen. 

Gerelateerde producten

Syntence 5W30
Meer details »

Hykrol VHLP ISO 46
Meer details »

Fluence DXS 5W-30
Meer details »

Op zoek naar deze of een van de andere smeermiddelen?

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.
Zij kunnen u alles vertellen over onze smeermiddelen

0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit