Firol smeermiddelen

Firol is de smeerolie lijn van BOL | van Staveren en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten voor een goede prijs. Omdat BOL | van Staveren grip heeft op het product, heeft het dus ook grip op de kwaliteit.

Firol smeerolie wordt continu aan de meest actuele specificaties getest en kan gebruikt worden voor alle toepassingen: industrie, landbouw, personenauto’s, vrachtauto’s en de recreatieve sector. Daarom is Firol verkrijgbaar in alle soorten verpakkingen, van 1 liter tot bulk.

Kwaliteit voor een goede prijs

Omdat BOL | van Staveren grip heeft op het product en de kwaliteit van het product, heeft het dus ook grip op de prijs. Daarnaast is Firol in staat om flexibel te zijn met het aanbieden van de meest actuele specificaties. Daardoor is Firol een kwalitatief hoogwaardige smeerolielijn en kan er een goede prijs gehandhaafd worden.

Dit zeggen de experts

Firol smeermiddelen worden vervaardigd in moderne fabrieken in Europa. In een hightech blending proces worden de grondstoffen en componenten gedoseerd, wat van grote invloed is op de kwaliteit van de oliën en smeermiddelen. Hiervoor worden alleen de hoogste kwaliteit basisoliën en additieven gebruikt voor de samenstelling van de smeermiddelen. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig smeermiddel die de duurzaamheid van uw machines ten goede komt en veilige prestaties.

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

De voordelen van Firol Smeermiddelen:

  • Extra scherp geprijsd
  • Bescherment dankzij anti-corrosie toevoeging
  • Hoogste kwaliteit basisoliën en additieven


Meer informatie?       0800 - 0234 238

Direct smeermiddelen bestellen
Shell Mobil Wolf Firol

Shell smeermiddelen

Met Shell smeermiddelen kiest u voor pure kwaliteit. In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is: de smeermiddelen van Shell zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen.

Ontdek hoe het juiste smeermiddel aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door te helpen het rendement van materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Mobil smeermiddelen

Al voordat de eerste auto met benzinemotor op straat verscheen houdt Mobil™ mensen en machines in beweging. Vanaf de eerste vlucht van de gebroeders Wright tot de lancering van het ruimtestation, vanaf de eerste automobielen tot de nieuwste Grand Prix racewagens hebben miljoenen auto’s dankzij Mobil oliën continu optimaal kunnen presteren.

Wolf smeermiddelen

Moderne krachtige motoren hebben een nieuwe generatie smeermiddelen nodig die de kwaliteit van deze motoren kunnen behouden. Om dit effect te kunnen bereiken, introduceert Wolf een eigen technologie met maar liefst 20 actieve ingrediënten die samen een uniek MultiFactor Oil Serum-complex vormen. Dit serum is speciaal samengesteld om oxidatie te verminderen en motoren langer in goede staat te houden.

Firol smeermiddelen

Firol is de smeerolielijn van BOL | van Staveren en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten voor een goede prijs. Omdat BOL | van Staveren grip heeft op het product, heeft het dus ook grip op de kwaliteit.

Firol smeerolie wordt continu aan de meest actuele specificaties getest en kan gebruikt worden voor alle toepassingen: industrie, landbouw, personenauto’s, vrachtauto’s en de recreatieve sector. Daarom is Firol verkrijgbaar in alle soorten verpakkingen, van 1 liter t/m bulk.