Firol smeermiddelen

Firol Smeermiddelen

Firol is de smeerolie lijn van BOL | van Staveren

Firol smeerolie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten voor een goede prijs. Omdat BOL | van Staveren grip heeft op het product, heeft het dus ook grip op de kwaliteit.

Firol smeerolie wordt continu aan de meest actuele specificaties getest en kan gebruikt worden voor alle toepassingen: industrie, landbouw, personenauto’s, vrachtauto’s en de recreatieve sector. Daarom is Firol verkrijgbaar in alle soorten verpakkingen, van 1 liter tot bulk.

Kwaliteit voor een goede prijs

Omdat BOL | van Staveren grip heeft op het product en de kwaliteit van het product, heeft het dus ook grip op de prijs. Daarnaast is Firol in staat om flexibel te zijn met het aanbieden van de meest actuele specificaties. Daardoor is Firol een kwalitatief hoogwaardige smeerolielijn en kan er een goede prijs gehandhaafd worden.

Dit zeggen de experts

Firol smeermiddelen worden vervaardigd in moderne fabrieken in Europa. In een hightech blending proces worden de grondstoffen en componenten gedoseerd, wat van grote invloed is op de kwaliteit van de oliën en smeermiddelen. Hiervoor worden alleen de hoogste kwaliteit basisoliën en additieven gebruikt voor de samenstelling van de smeermiddelen. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig smeermiddel die de duurzaamheid van uw machines ten goede komt en veilige prestaties.

Benieuwd naar de actuele prijzen?
0800 - 0234 238


Meer informatie over onze smeermiddelen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Direct naar het bestelformulier

Direct smeermiddelen bestellen

Op zoek naar deze of een van de andere smeermiddelen?

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.
Zij kunnen u alles vertellen over onze smeermiddelen

0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl