Mobil smeermiddelen

Mobil Smeermiddelen

Mobil™ Brengt mensen & machines in beweging.

Al voordat de eerste auto met benzinemotor op straat verscheen houdt Mobil™ mensen en machines in beweging. Vanaf de eerste vlucht van de gebroeders Wright tot de lancering van het ruimtestation, vanaf de eerste automobielen tot de nieuwste Grand Prix racewagens hebben miljoenen auto’s dankzij Mobil oliën continu optimaal kunnen presteren.

Mobil Delvac™

Sinds zijn introductie in 1925 zorgt Mobil Delvac ervoor dat truckmotoren en transmissiesystemen wereldwijd onder alle omstandigheden lang meegaan en uitstekend worden beschermd. Zolang Mobil Delvac al bestaat geldt deze motorolie als benchmark voor optimale smering. Doordat Mobil Delvac op basis van research en technologische ontwikkelingen constant verbeterd en wereldwijd verkrijgbaar is, kon dit merk uitgroeien tot een van de meest gevraagde merken van heavy-duty motorolie.

Dit zeggen de experts

Controleer regelmatig motorolie. Dankzij de ontwikkelingen in de motortechnologie zijn de moderne motoren uiterst betrouwbaar en kunnen ze tussen de servicebeurten door veel meer kilometers maken dan oudere modellen. Vaak duizenden kilometers meer. Dat is natuurlijk goed nieuws voor u. Maar het betekent ook dat het belangrijker is dan ooit uw oliepeil regelmatig te controleren en bij te vullen als het nodig is. Doet u dat niet, dan zet u de gezondheid van uw motor op het spel. Naarmate het oliepeil daalt, moet de resterende olie in het carter harder werken, hij wordt vuiler en slijt sneller met als gevolg dat de prestaties van uw auto geleidelijk achteruit gaan.

Benieuwd naar de actuele prijzen?
0800 - 0234 238


Meer informatie over onze smeermiddelen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Direct naar het bestelformulier

Direct smeermiddelen bestellen

Op zoek naar deze of een van de andere smeermiddelen?

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.
Zij kunnen u alles vertellen over onze smeermiddelen

0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl