Mobil smeermiddelen

Al voordat de eerste auto met benzinemotor op straat verscheen houdt Mobil™ mensen en machines in beweging. Vanaf de eerste vlucht van de gebroeders Wright tot de lancering van het ruimtestation, vanaf de eerste automobielen tot de nieuwste Grand Prix racewagens hebben miljoenen auto’s dankzij Mobil oliën continu optimaal kunnen presteren.

Mobil Delvac™

Sinds zijn introductie in 1925 zorgt Mobil Delvac ervoor dat truckmotoren en transmissiesystemen wereldwijd onder alle omstandigheden lang meegaan en uitstekend worden beschermd. Zolang Mobil Delvac al bestaat geldt deze motorolie als benchmark voor optimale smering. Doordat Mobil Delvac op basis van research en technologische ontwikkelingen constant verbeterd en wereldwijd verkrijgbaar is, kon dit merk uitgroeien tot een van de meest gevraagde merken van heavy-duty motorolie.

Dit zeggen de experts

Controleer regelmatig motorolie. Dankzij de ontwikkelingen in de motortechnologie zijn de moderne motoren uiterst betrouwbaar en kunnen ze tussen de servicebeurten door veel meer kilometers maken dan oudere modellen. Vaak duizenden kilometers meer. Dat is natuurlijk goed nieuws voor u. Maar het betekent ook dat het belangrijker is dan ooit uw oliepeil regelmatig te controleren en bij te vullen als het nodig is. Doet u dat niet, dan zet u de gezondheid van uw motor op het spel. Naarmate het oliepeil daalt, moet de resterende olie in het carter harder werken, hij wordt vuiler en slijt sneller met als gevolg dat de prestaties van uw auto geleidelijk achteruit gaan.

De voordelen van Mobil smeermiddelen:

  • Continue prestatie
  • Voldoen of overtreffen de laatste vereisten 
  • De standaard voor de olie-industrie en autofabrikanten


Meer informatie?       0800 - 0234 238

Direct smeermiddelen bestellen


|  Vind hier de gewenste olie voor uw voertuig of machine.

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Shell Eurol Firol

Shell

Met Shell smeermiddelen kiest u voor pure kwaliteit. In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is: de smeermiddelen van Shell zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen.

Ontdek hoe het juiste smeermiddel aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door te helpen het rendement van materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Firol

Firol is de smeerolielijn van BOL | van Staveren en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten voor een goede prijs. Omdat BOL | van Staveren grip heeft op het product, heeft het dus ook grip op de kwaliteit.

Firol smeerolie wordt continu aan de meest actuele specificaties getest en kan gebruikt worden voor alle toepassingen: industrie, landbouw, personenauto’s, vrachtauto’s en de recreatieve sector. Daarom is Firol verkrijgbaar in alle soorten verpakkingen, van 1 liter t/m bulk.

Eurol

Eurol is al ruim 40 jaar de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Het merk is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

Onze producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar rally, FIA WTCR, offroad rally’s en dragracing. Maar we doen meer. Het ‘Eurol House of Excellence’-kwaliteitsprogramma draagt bij aan de continue ontwikkeling van onze mensen en de processen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij alle medewerkers van Eurol centraal: met passie zetten we ons in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven.