Shell smeermiddelen

"Productiviteit verhogen met Shell smeermiddelen"

Met Shell smeermiddelen kiest u voor pure kwaliteit. In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is: de smeermiddelen van Shell zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen. Ontdek hoe het juiste smeermiddel aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door te helpen het rendement van materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren. Gezamenlijk kunnen wij slimmere smeermiddeloplossingen ontwikkelen zodat uw bedrijf kan voortbouwen op zijn succes.

Samenwerkingsverband in technologie

Terwijl fabrikanten technische grenzen verleggen op het gebied van zuinigheid, prestaties en betrouwbaarheid, kan een technologische samenwerking met BOL | van Staveren helpen uw doelstellingen te verwezenlijken. Met onze vakkennis op het gebied van smeermiddelen willen we u graag helpen bij alle technologische uitdagingen. Doordat we met Shell samenwerken bieden we de beste oplossingen voor: lage emissies, besparingen op onderhoud en een brandstofbesparing.

Shell driveline voor de landbouw

Voor uw landbouwbedrijf is het van groot belang dat u optimaal gebruik kunt maken van uw materiaal, of het nu om trekkers, zaaimachines, oogstmachines of strooimachines gaat. Om uw CO2-uitstoot tot een minimum te beperken adviseren wijShell Driveline Met behulp hiervan beperkt u uw CO2-uitstoot en houdt u uw materieel op het land.

Benieuwd naar de actuele prijzen?
0800 - 0234 238


Meer informatie over onze smeermiddelen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Direct naar het bestelformulier

Direct smeermiddelen bestellen

Meer tijd op het land, minder tijd in de schuur met Shell smeermiddelen

Tijdens het drukke zaai- en oogstseizoen wilt u dat uw materieel efficiënt en betrouwbaar is. Dit vraagt om smeermiddelen die geschikt zijn voor de tractoren, zaaimachines en oogstmachines van vandaag. Een goed smeermiddel als Shell Driveline zorgt voor meer productieve uren, minder storingsuren en een langere levensduur van het materieel.

Shell Lubricants for Driveline is een pakket van high-performance-smeermiddelen die u extra toegevoegde waarde opleveren. Het resultaat? Efficiënter en productiever materieel.

Haal meer uit elk onderdeel: Optimaliseer om de machine beter te laten werken

Door de juiste combinatie van smeermiddelen te gebruiken, kan uw agrarische bedrijf de productiviteit van voertuigen & materieel verbeteren. Smeermiddelen bedragen vaak maar 1 tot 2% van de totale onderhoudskosten, maar het gebruik van de optimale smeermiddelen voor het materieel kan zelfs een besparing van 30% op uw bedrijfslasten opleveren!

Dit zeggen de experts over Shell smeermiddelen

Door de standaardspecificaties achter zich te laten, heeft Shell een verbetering in brandstofbesparing van tot wel 6,5% aangetoond, dankzij een innovatief conceptsmeermiddel.

Deze Shell smeermiddelen lopen gesmeerd

Tellus S2 VX 46
Meer details »

Rimula R5 LE 0W 10
Meer details »

Spirax S4 TXM
Meer details »

Omala S2 GX 220
Meer details »

Op zoek naar deze of een van de andere smeermiddelen?

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.
Zij kunnen u alles vertellen over onze smeermiddelen

0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit