Brandstoftank installaties

De meeste agrariërs en vele transportbedrijven ervaren de voordelen van één of meerdere eigen tankinstallaties op het bedrijf. BOL | van Staveren verzorgt iedere gewenste tankinstallatie als het gaat om e gewenste inhoud, boven- of ondergronds en volgens alle wettelijke regelgeving zoals een erkende KIWA-installateur. BOL | van Staveren zorgt voor een erkend KIWA-installateur.

BOL | van Staveren verzorgt de periodieke keuring en het onderhoud. U heeft er verder geen omkijken naar. 

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen u alles vertellen over onze installaties.

0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

KIWA

Kiwa-certificaten en -rapporten zijn een betrouwbaar bewijs dat (Europese) wet- en regelgeving wordt nageleefd. Dat geldt voor de tanks, opvangbakken, brandstofpompen, vetpompen, etc. Wij verzorgen ook de reiniging en afvoer van oude brandstof opslagtanks conform de wettelijke regelgeving (BRL K-903/08). Sinds 1 januari 2015 zijn er nieuwe regels wat betreft de bovengrondse opslag van diesel (gasolie). Hieronder vindt u een duidelijk overzicht van de reglementen waaraan uw tank moet voldoen.

Infosheet brandstof tankinstallatie BOL | van Staveren

Meteen bestellen? Neem contact op