Mobiele tanks

Tankinstallaties van BOL | van Staveren kunnen zowel bovengronds als ondergronds geïnstalleerd worden. Voor alle soorten brandstofopslag hebben wij een passende oplossing, of het nou om benzine, diesel, AdBlue of oliën gaat. Heeft u behoefte aan tijdelijke opslag, dan bieden wij u de mogelijkheid om een bovengrondse tank of IBC container te huren.

De tankinstallaties, tijdelijke tanks en IBC containers zijn altijd gekeurd in samenwerking met ADR/TNO en Kiwa. Onze mobiele tanks (IBC's) kunnen worden uitgerust met een telemetrie oplossing. De tank geeft dan een signaal af wanneer deze weer moet worden bijgevuld.  Een IBC tank is een mobiele buffertank die wordt gebruikt in situaties waar brandstof op locatie nodig is.

De tanks zijn geschikt voor tijdelijke brandstofopslag tot 3.000 liter en kunnen worden voorzien van heftruckkokers of een onderstel voor (snel)transport. Een ideale tank als het gaat om grondverzet locaties of agrarisch gebied.

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen u alles vertellen over onze tankinstallaties.


0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl