Werken bij Van Staveren

Over ons

Bij Van Staveren voorzien we elke dag mensen van energie. Dit doen we met een team van 160 betrokken en enthousiaste collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, maar ook door een omgeving aan te bieden waar je even kunt ontsnappen uit je dagelijkse routine. Van tankstation tot levering bij bedrijven en van een schone auto tot een lekker broodje en verrassend goede koffie

Met het groothandels team leveren we (duurzame) brandstoffen, propaan, smeerolie en tankinstallaties aan ruim 6000 zakelijke klanten. Hoofdzakelijk in Midden- en Noord Nederland. Onze klanten zijn o.a. agrariërs, transportbedrijven, aannemers, gemeenten, industrie en garages. Samenwerken vinden wij belangrijk. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat!
Door de energietransitie gaan er aankomende jaren grote veranderingen plaatsvinden. Dit betekent dat ook onze producten en diensten gaan veranderen. En dat doen we graag met jou!

 

Werken of stage lopen bij Van Staveren

Werken bij Van Staveren is werken met passie, plezier en uitdaging. Wij vinden samenwerken belangrijk. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat. Wil jij een bijdrage leveren aan onze successen? Dan is jouw sollicitatie welkom. 

Stuur een bericht naar info@bolvanstaveren.nl o.v.v. Sollicitatie.

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit