Vacature Financieel administratief medewerker

Weet jij altijd het overzicht te behouden? Lees dan snel verder!

Als financieel administratief medewerker ga jij zelfstandig aan de slag met de financiële administratieve werkzaamheden, die komen kijken bij de debiteuren- en crediteurenkant van onze organisatie.   

Dit ga je doen:

Het verwerken van inkoopfacturen, contact met een klant, het klaarzetten van betalingen, op jouw afdeling gebeurt het elke dag. Er gebeurt veel op het gebied van financiën en alles moet tot in de details kloppen. Je krijgt veel verantwoordelijk, daarom zijn we op zoek naar accurate, systematische en pro-actieve collega.

Je gaat je onder andere bezighouden met: 

  • Crediteuren (boeken, coderen, afletteren, voorbereiden betalingen)
  • Debiteuren (opvolging debiteurenbeheer, contact met de klant, aanmaningen, afletteren) 
  • Rittenadministratie en facturatie brandstoffen en smeerolie 
  • Grootboek aansluitingen en analyses
  • Algemene financiële- en administratieve taken. 

Je werkt nauw samen met je collega's en maakt deel uit van ons administratieve team. Je zal veel afwisseling hebben door jouw uitgebreide functie en geen dag zal hetzelfde zijn. We zien graag dat jij je kennis inzet voor het signaleren van knel- en verkeerspunten en bespreekt deze met het team. 

Dit vragen we van jou:

  • Je beschikt minimaal over een mbo+ diploma, hbo-diploma is een pré (bij voorkeur in financiële of bedrijfseconomische richting). 
  • Een goede informele werksfeer en inwerktraject.
  • 26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.
  • Uitzicht op een vast dienstverband na gebleken geschiktheid. 

Over ons

BOL Van Staveren is een innovatieve groothandel op het gebied van (duurzame) brandstoffen, smeerolie, propaan en installaties. Met een team van 40 gedreven collega’s levert BOL Van Staveren een belangrijke bijdrage om de dagelijkse werkzaamheden van de klantenkring gesmeerd te laten verlopen. Onze klanten zijn o.a. agrariërs, transportbedrijven, aannemers, gemeenten, industrie en garages. Samenwerken vinden wij belangrijk. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat! Op dit moment zijn we nog gevestigd in Dronten, in april 2023 gaan wij verhuizen naar een splinternieuw, energieneutraal bedrijfspand in Emmeloord.

Jouw sollicitatie

Ben jij de gemotiveerde Financieel Administratief Medewerker die we zoeken? Solliciteer dan nu en kom werken aan een duurzame toekomst bij BOL Van Staveren.

Heb je interesse of aanvullende vragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op óf neem direct contact op met Bert Massaut. Dit kan heel door te bellen naar 0800-0234238 óf e-mail naar b.massaut@bolvanstaveren.nl.

Contact Us