Vacature Servicemonteur Tankinstallaties

Als servicemonteur tankinstallaties beschik jij over een werk- en denkniveau wat gelijk staat aan MBO richting de techniek, bijvoorbeeld installatietechniek, autotechniek, elektrotechniek. Dit is geen vereiste, maar een pré. Wij bieden een fulltime baan aan met het voorruitzicht op een vast contract. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om zelfstandig op verschillende locaties te werken. Iets voor jou? Reageer dan snel. We zoeken monteurs in de regio Flevoland of monteurs binnen een straal van 40 kilometer van Emmeloord/Dronten/Creil/Swifterbant/Lemmer/Kampen.

Jouw werkzaamheden

Als monteur zal jij uiteindelijk verantwoordelijkheid dragen voor het aanleggen, onderhouden, keuren, repareren en opknappen van brandstofinstallaties. Je moet hierbij denken aan dieseltanks, afleverpompen, IBC’s, propaantanks, propaaninstallaties en propaan-heaters.

Naast het onderhouden en keuren in onze werkplaats, zorg je samen met je collega’s ook voor het onderhoud en aflevering van de tanks bij onze klanten. En wanneer de tank niet naar onze werkplaats komt, dan ga je met een werkauto naar de klant om het onderhoud of reparatie bij de klant uit te voeren. 

Bij het afleveren bij de klant zorg je (soms samen met een collega) ook voor het monteren van leidingwerk, inhoud-meetsystemen en pompen, en zorg je ervoor dat alles goed werkt. Ook voer je keuringen uit van brandstofinstallaties. Indien er reparaties of aanpassingen nodig zijn voer je deze zelfstandig uit.

 • Onderhouden en vervangen van leidingwerk en tankinstallaties.
 • Aanleggen en inrichten van nieuwe brandstof- en tankinstallaties.
 • (zelfstandig) oplossen van storingen bij de klant.
 • Keuring van brandstof- en tankinstallaties.

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als leergierig, collegiaal én daadkrachtig. Natuurlijk is relevante werkervaring mooi meegenomen. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons familiebedrijf en plezier hebt in je werk en veel wil leren. Dat gaat met vallen en opstaan, daar groei wij samen van.

Jouw groei

We zitten midden in de energietransitie waar wij de omschakeling maken van fossiel naar duurzaam. Dat groen gas en waterstof een belangrijke rol gaan spelen, is inmiddels algemeen bekend. Dit betekent veel innovatieve aanpassingen aan brandstof- en tankinstallaties, waar jij een sleutelrol in gaat spelen!

De brandstoftechnieken zullen zich, net als jij, blijven ontwikkelen. Een toekomst in de techniek, is een toekomst met perspectief, waarin jij je verder kan ontwikkelen.

Jouw werkgever

In 1947 zijn we begonnen in een nog ‘lege’ polder met stookolie voor verwarmde schuren en brandstof voor de eerste trekkers. Inmiddels zijn wij één van de drie exclusieve Shell distribiteurs en is BOL van Staveren uitgegroeid tot een toonaangevend brandstof- en smeerolie-leverancier in Noord- en Midden Nederland. Samen met onze dochterbedrijven Gascentrum Noord Nederland in Grou (Fr.) en installatie-bedrijf BG Techniek in Dronten (Fl.), inmiddels bevoorraden wij ruim 4000 klanten in diverse sectoren.

BG Techniek is een deskundige, betrouwbare partner voor het aanleggen, keuren en onderhouden van tankinstallaties en leidingwerk. BG Techniek is een 100% dochterbedrijf van BOL Van Staveren. 

BOL Van Staveren is een innovatieve groothandel op het gebied van brandstoffen, smeerolie, propaan en installaties. Met een team van 40 gedreven collega’s levert BOL Van Staveren een belangrijke bijdrage om de dagelijkse werkzaamheden van de klantenkring gesmeerd te laten verlopen. Onze klanten zijn o.a. agrariërs, transportbedrijven, aannemers, gemeenten, industrie en garages. Samenwerken vinden wij belangrijk. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat!

Rond april 2023 gaan wij verhuizen naar een energieneutraal bedrijfspand in Emmeloord. Om onze eigen groei bij te benen, zijn we opzoek naar (leerling) service monteurs.

Jouw arbeidsvoorwaarden

BOL van Staveren gelooft in doorstoom van onderaf en leidt daarom graag zelf mensen op. Samen gaan we in gesprek over jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

 • Een afwisselende baan die afgestemd wordt op jouw technische kennis en ervaring.
 • Naast de mogelijkheid om het vak van je collega’s te leren bieden bij je diverse vakgerichte opleidingen aan. Zoals:
  • VCA
  • Heftruckcertificaat
  • Basisopleiding tankinstallatie
  • Mogelijkheid voor het halen van je groot rijbewijs (C + E)
 • Informele werkomgeving in een gezellig team.
 • Goed salaris volgens de loonschalen van CAO klein metaal.
 • Zicht op een vaste aanstelling.
 • 26 verlofdagen op jaarbasis.

Jouw profiel

Het liefst ben je de hele dag op pad. Praktisch ingesteld en nauwkeurigheid zijn jouw kwaliteiten. Tegelijkertijd ben je in staat om zelfstandig te werken en je eigen (mobiele) werkplek te creëren.

 • Je hebt technisch inzicht, je bent handig, en je ziet het werk.
 • Je beschikt over een werk- en denkniveau wat gelijk staat aan MBO richting de techniek, bijvoorbeeld installatietechniek, autotechniek, elektrotechniek. Dit is geen vereiste, maar een pre.
 • Je bent praktisch ingesteld en je wilt je graag verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
 • Je bent flexibel, kunt goed samenwerken en bent klant vriendelijk.
 • Je bent nauwkeuring, resultaatgericht en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent in bezig van rijbewijs B, liefst ook E (of bereidheid om deze te halen).
 • We zoeken monteurs in de regio Flevoland óf monteurs binnen een straal van 40 km van Emmeloord/Dronten/Creil/Swifterbant/Kampen.

Jouw sollicitatie

Heb je interesse of aanvullende vragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op óf neem direct contact op met Stefan de Raat. Dit kan heel gemakkelijk door te bellen of door een whatsappje te sturen naar 06-51614645 óf e-mail naar stefan@bolvanstaveren.nl.

Contact Us

Wij zijn per 8 mei verhuisd naar Franc 64, Emmeloord Sluit