Werken bij BOL | van Staveren

Bij BOL | van Staveren leveren de 40 collega’s een belangrijke bijdrage om het dagelijks werk van onze klanten gesmeerd te laten verlopen. We vinden samenwerken belangrijk. Met elkaar gaan voor het beste resultaat. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je werkt. Samen zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie! 

Onze vacatures

Onze missie

We willen brandstof, smeermiddelen, gas en toebehoren leveren aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Ons uitgangspunt hierbij is dat we door samenwerken voor iedereen het beste resultaat willen behalen. De sterke klantrelatie zorgt ervoor dat we maatwerk kunnen bieden, en daarmee de klant verder helpen met zijn business. BOL | van Staveren is voor klanten, relaties, leveranciers en medewerkers een betrouwbare partner met hoogwaardige kwaliteitsproducten van A-merken die meerwaarde bieden.

Werken of stage lopen bij BOL | van Staveren

Spreekt jou onze filosofie aan? Geloof jij in 'Samen sterker'? Wil jij een bijdrage leveren aan onze successen? Dan is jouw sollicitatie welkom. Overtuig ons met een bondige brief, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Stuur je brief naar info@bolvanstaveren.nl o.v.v. Sollicitatie.